סטייק א-לה קנור br br brלרגל יום העצמאות מציע מותג הקולינריה המוביל קנור מגוון מתכונים להשבחת הפיקניק והמנגל של החג. br brסדרת רטבי הבקבוק של קנור מתאימה למגוון שימושים: לתיבול תבשילים רבים, הכנת מרינדות לבשר וכרוטב שולחני. האריזה בעלת החלון השקוף מאפשרת לראות את הרוטב, וכוללת מגוון רחב של טעמים: רוטב צ'ילי מתוק, רוטב סויה קלאסי, רוטב סויה בסגנון קלאסי, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי פיקנטי, רוטב ברביקיו, רוטב סצ'ואן ורוטב - חמוץ מתוק. br br br br
|
|
|
סטייק א-לה קנור br br brלרגל יום העצמאות מציע מותג הקולינריה המוביל קנור מגוון מתכונים להשבחת הפיקניק והמנגל של החג. br brסדרת רטבי הבקבוק של קנור מתאימה למגוון שימושים: לתיבול תבשילים רבים, הכנת מרינדות לבשר וכרוטב שולחני. האריזה בעלת החלון השקוף מאפשרת לראות את הרוטב, וכוללת מגוון רחב של טעמים: רוטב צ'ילי מתוק, רוטב סויה קלאסי, רוטב סויה בסגנון קלאסי, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי פיקנטי, רוטב ברביקיו, רוטב סצ'ואן ורוטב - חמוץ מתוק. br br br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
5 יח' סטייק אנטריקוט במשקל 250 גרם
¼ כוס רוטב סצ'ואן קנור
½ כוס רוטב ברביקיו קנור
½ כפית תימין קצוץ
½ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה. צולים את הסטייק על האש. שתי דקות לפני שמוכן, מברישים משני הצדדים בכמות נדיבה של הרוטב וממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.
חג עצמאות שמח!
מגיש:
מקור: קנור
שתף את המתכון