חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק במעטפת בצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון ששיניתי ממתכון אחר אבל בשיטה הזו זה לי הרסבה יותר טוב וטעים. מומלץ
סטייק במעטפת בצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון ששיניתי ממתכון אחר אבל בשיטה הזו זה לי הרסבה יותר טוב וטעים. מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים (כ 150 גרם , אפשר גם יותר גדול)
פיטריות
בצל סגול
בצק עלים
אופן ההכנה
את הסטייקים משרים למשך 24 שעות ביין אדום עם שום כתוש ,אגוז מוסקט מלח ופלפל -לפי הטעם.
קוצצים את הבצל ואת הפיטריות
מטגנים את הבצל והפיטריות יחד (מומלץ עם שומן אווז ועם אין אז כמובן שמובן שמן זית).
מטגנים את ההסטייקים על מנת לסגור את הבשר מכל הכיוונים (מומלץ עם שומן אווז ועם אין אז כמובן שמובן שמן זית), ומניחים להתקרר
את סטייק עוטפים בבצק עלים עם הבצל והפיטריות המטוגנים.
מקשטים עם רצועות בצק לפי הדימיון .
ומורחים ביצה טרופה על הבצק .
ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות למשך 25 דקות .
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון