הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי סטייק הודו
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
3 שיני שום פרוסות
1 כפית אבקת מרק עוף
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
¾ כפית כורכום
¾ כפית כמון
3-4 עלי דפנה
1 כוס פול ירוק של סנפרוסט
½ כוס מים
אופן ההכנה
לטגן בשמן בצל עד להזהבה להוסיף את השום ולערבב יחד כחצי דקה, להוסיף את נתחי ההודו
ולטגן מכל צד עד שהבשר משנה צבע.
להוסיף תבלינים , עלי דפנה וחצי כוס מים , לערבב ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות.אם יש צורך
להוסיף מעט מים במהלך הבישול.
להוסיף את הפול , לערבב ולבשל עוד 15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון