חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק טונה על סלט מלא טריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סשימי טונה מעדן המעדנים בעדינותו
סטייק טונה על סלט מלא טריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סשימי טונה מעדן המעדנים בעדינותו
הוראות הכנה
מרכיבים
3 נתחי טונה בעובי 5 ס"מ 250 ג"ר לאחד
3 ביצים קשות
10 צנוניות
15 זיתים שחורים מגולענים
4 תפוחי אדמה דזירה (האדומים)
20 י"ח שעועית ירוקה
1 חסה מסולסלת
1 בצל ירוק
10 עגבניות שרי
לרוטב
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 לימון גדול
1 כפית אבקת בזיל
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. בסיר מבשלים את תפוא"ד והביצים הקשות עד שתפוא"ד יתרככו כ 25 דקות
2. מוציאים את תפוא"ד והביצים לקרור בצד
3. לאותו סיר מכניסים את השעועית הירוקה ל 3 דקות ומציאים למי קרח או שוטפים במים קרים
4. רוחצים ומיבשים את החסה המסולסלת
5. חותים לטבעות ברוחב ס"מ את תפוא"ד על קליפתם
6. קולפים את הביצים וחותכים לפרוסות עבות
7. פורסים את הצנוניות ובצל הירוק לפרוסות דקות
8.מכינים את הרוטב
מערבבים את מיץ הלימון הסחוט ושמן הזית מוסיפים את השום הכתוש וכפית הבזיל טחון
מלח ופלפל שחור גרוס עבה לפי הטעם
9.הכנת הטונה הצרובה
על מחבת טפלון לוהטת עם מעט שמן זית מניחים את הטונה בוזקים עליה מעט
מלח גס ופלפל שחור ל 4 דקות לכל צד .
**מראה הטונה צריך להיות צרוב בקצוות ואדום באמצע.
10.בזמן צריבת הטונה אנו מתחילים בסידור צלחת ההגשה
על מגש גדול אנו נערום את החסה והשעועית הירוקה נפזר את תפוא"ד.
הצנונית. עגבניות השרי,הבצל הירוק, והזיתים המגולענים
11.נוריד את הטונה הצרובה למגש חיתוך ונחתוך לפרוסות דקות
12.נסדר הפרוסות לאורך צלחת ההגשה ונמזוג מעל את הרוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השפית סו
שתף את המתכון