חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק טי בון מושרה בג'ק דניאלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טי בון מושרה בויסקי "ג'ק דניאלס".
סטייק טי בון מושרה בג'ק דניאלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טי בון מושרה בויסקי "ג'ק דניאלס".
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי סטייק טיבון או סירליון 350 ג"ר לאחד
למישרה:
½ כוס ויסקי גק דניאלס
¼ כוס סוכר חום
¼ כוס סויה
¼ כוס שמן תירס
¼ כוס רוטב וסצסטר
½ לימון סחוט
4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את כל מרכיבי המישרה.
2.משרים את הסטייקים במישרה לפחות שלוש שעות ועדיף לכל הלילה במקרר.
(ניתן להכניס את הסטיקים והמישרה לשקית עם פס סגירה המישרה יהיה אחיד)
3.לצלות על גריל פחמים או מצלית שנמרחה במעט שמן, כ 3 דקות מכל צד או לפי מידת העשייה האהובה עליכם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: bbq pit boys
שתף את המתכון