חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק טרטר המנה האולטימטיבית לאוהבי הבשר הנא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טרטר הוא מאכל בשר העשוי מבשר בקר קצוץ דק, או טחון המוגש נא, brעל פי רוב מנתח פילה. מנת סטייק טרטר מוגשת בדרך כלל עם בצל קצוץ, brצלפים כבושים ותבלינים (בהם פלפל שחור טחון ורוטב ווסטרשייר) brסטייק טרטר נחשב כמאכל משובח במסעדות עילית. המאכל אהוד במיוחד בבלגיה, צרפת ושווייץ, br שם הוא מכונה בשם "פילה אמריקאי" (צרפתית filet am?ricain). br המאכל מוגש במסעדות כמנה עיקרית ולצדו בדרך כלל מוגש לחם קלוי או טוגנים
סטייק טרטר המנה האולטימטיבית לאוהבי הבשר הנא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טרטר הוא מאכל בשר העשוי מבשר בקר קצוץ דק, או טחון המוגש נא, brעל פי רוב מנתח פילה. מנת סטייק טרטר מוגשת בדרך כלל עם בצל קצוץ, brצלפים כבושים ותבלינים (בהם פלפל שחור טחון ורוטב ווסטרשייר) brסטייק טרטר נחשב כמאכל משובח במסעדות עילית. המאכל אהוד במיוחד בבלגיה, צרפת ושווייץ, br שם הוא מכונה בשם "פילה אמריקאי" (צרפתית filet am?ricain). br המאכל מוגש במסעדות כמנה עיקרית ולצדו בדרך כלל מוגש לחם קלוי או טוגנים
הוראות הכנה
מרכיבים
400 ג"ר פילה בקר טרי טרי
2 בצלי שאלוט אני מעדיף 4 בצלים ירוקים
2 כפות גדושות חרדל דיזון
2 כפות שמן זית
2 כפות מלפים קצוצים
4 מלפפונים כבושים גמדיים
1 חלמון ביצה
1 כף מיץ ליים או לימון
פלפל שחור גרוס עבה
מלח
1 כף רוטב ווסצסטר (לא חובה)
אופן ההכנה
1. קוצצים את הצלפים המלפונים והבצל דק דק
2. בקערה מערבבים ומקציפים במטרפת את חרדל הדיזון חלמון הביצה שמן הזית הלימון
ותבלינים עד שכל החומרים מתחברים יחדיו (הביצה "מתבשלת בליים ובחרדל")
3. קוצצים את הבשר בעזרת סכין דק דק עד לרמת קציץ בשר
4. מוסיפים את הבשר לקערה ומערבבים תוך קיפול
5. מניחים טבעת פורמט על צלחת וממלאים בבשר הקציץ מקשטים בעלה פטרוזיליה
6. מומלץ להגיש עם טוסט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון