הוראות הכנה
מרכיבים
מצלית
1 סטייק איכותי 350 ג"ר
1 בצל פרוס
1 תפוח אדמה שטוף ומנוקב עם מזלג ל 7 דקות מיקרו בעוצמה מקסימלית
פלפל שחור גרוס עבה
מלח אטלנטי גס
3 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את המצלית ומוסיפים 3 כפות שמן תירס מוסיפים את הבצל ומתבלים במעט מלח פלפל וכמון
במקביל מכניסים את התפוא"ד בשלמותו למיקרו (ללא נוזלים ל 7 דקות)
פורסים את העגבניה והמלפפון ומסדרים על הצלחת
מוציאים את תפוא"ד מהמיקרו פורסים על קליפתו לפרוסות עורמים את הבצל באחת מפינות המצלית ומניחים על המצלית את תפוא"ד מתבלים במעט מלח ופלפל וצולים עד שמקבל חריצי צבע זהוב
עורמים בפינה נוספת של המצלית ומכניסים את הסטטיק לצליה ל 3 דקות מכל צד מתבלים במעט פלפל כמון ומלח
מסדרים בצלחת הגשה או בפיתה טריה ונהנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון