חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק לקרניבורים אנטרקוט, סינטה, צוואר לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה עושה קרניבר שמרב בישולים לחג לא יכול לראות עוד תבשיל בעיניו brאבל מת לסתם סטייק טוב בפיתה ב 21.30 בעיר דרומית שחוץ ממסעדות כמו brערביקה פתוחות br
סטייק לקרניבורים אנטרקוט, סינטה, צוואר לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה עושה קרניבר שמרב בישולים לחג לא יכול לראות עוד תבשיל בעיניו brאבל מת לסתם סטייק טוב בפיתה ב 21.30 בעיר דרומית שחוץ ממסעדות כמו brערביקה פתוחות br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצלית
1 סטייק איכותי 350 ג"ר
1 בצל פרוס
1 תפוח אדמה שטוף ומנוקב עם מזלג ל 7 דקות מיקרו בעוצמה מקסימלית
פלפל שחור גרוס עבה
מלח אטלנטי גס
3 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את המצלית ומוסיפים 3 כפות שמן תירס מוסיפים את הבצל ומתבלים במעט מלח פלפל וכמון
במקביל מכניסים את התפוא"ד בשלמותו למיקרו (ללא נוזלים ל 7 דקות)
פורסים את העגבניה והמלפפון ומסדרים על הצלחת
מוציאים את תפוא"ד מהמיקרו פורסים על קליפתו לפרוסות עורמים את הבצל באחת מפינות המצלית ומניחים על המצלית את תפוא"ד מתבלים במעט מלח ופלפל וצולים עד שמקבל חריצי צבע זהוב
עורמים בפינה נוספת של המצלית ומכניסים את הסטטיק לצליה ל 3 דקות מכל צד מתבלים במעט פלפל כמון ומלח
מסדרים בצלחת הגשה או בפיתה טריה ונהנים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון