חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק סלמון ברוטב שמנת ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק סלמון ברוטב שמנת ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 סטייקים סלמון
מעט שמן זית לטיגון
פלפל שחור
לרוטב: 1 גבעול סלרי חתוך גס
3 בצלים ירוקים חתוכים גס
2 שיני שום חצויות
½ בצל חתוך גס
½ כוס פטרוזיליה חתוכה גס
¼ כוס כוסברה חתוכה גס
20 גרם חמאה
2 עלי מרווה
3 עלי ריחן
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מניחים בסיר את הסלרי, הבצל הרגיל, הבצל הירוק, השום, המרווה, הריחן, הפטרוזיליה והכוסברה עם החמאה ומאדים להתרככות קלה. מוסיפים א השמנת לבישול על סף הרתיחה. מוסיפים מעט מלח ופלפל. מסירים מהאש וטוחנים בממחה ידני.
מפלפלים את הסלמון משני הצדדים ומטגנים להשחמה נאה משני הצדדים. מניחים את הדג בצלחת ההגשה, יוצקים עליו מן הרוטב ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון