הוראות הכנה
מרכיבים
2 סטייקים סלמון
מעט שמן זית לטיגון
פלפל שחור
לרוטב: 1 גבעול סלרי חתוך גס
3 בצלים ירוקים חתוכים גס
2 שיני שום חצויות
½ בצל חתוך גס
½ כוס פטרוזיליה חתוכה גס
¼ כוס כוסברה חתוכה גס
20 גרם חמאה
2 עלי מרווה
3 עלי ריחן
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מניחים בסיר את הסלרי, הבצל הרגיל, הבצל הירוק, השום, המרווה, הריחן, הפטרוזיליה והכוסברה עם החמאה ומאדים להתרככות קלה. מוסיפים א השמנת לבישול על סף הרתיחה. מוסיפים מעט מלח ופלפל. מסירים מהאש וטוחנים בממחה ידני.
מפלפלים את הסלמון משני הצדדים ומטגנים להשחמה נאה משני הצדדים. מניחים את הדג בצלחת ההגשה, יוצקים עליו מן הרוטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
