הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סטייק אנטריקוט חתוך ל4 חתיכות.
5 שיני שום
כף תערובת עשבי תיבול מיובשים (לפי הטעם)
רוטב ברביקיו
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1.בעזרת סכין חד יוצרים כ 3 חתכים עמוקים בכל חתיכה.
2.קוצצים את השום דק ומכניסים לתוך החתכים.
3.מורחים את הסטייק ברוטב הברביקיו בנדיבות (אך ללא בגזמה) יחד עם עשבי התיבול,מלח והפלפל.
4.מכניסים את חתיכות הסטייק לשקית ואקום (אם אין אז לשקית רגילה) ומכניסים למקרר למשך כ5-6 שעות.
5.מוציאים את הסטייק,מזלפים קצת שמן זית על מחבת פסים ומטגנים בערך 4 דק' כל צד (למדיום וול).
*טיפ: בזמן הטיגון אל תהפכו ואל תשחקו עם הסטייק. מספיק וכדאי להפוך אותו רק פעם אחת.
בתיאבון!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון