חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק פילה מיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק פילה מיניון לקרניבורים אמיתיים brסטייק פילה בעל טעם עז של בשר ללא חרטות
סטייק פילה מיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק פילה מיניון לקרניבורים אמיתיים brסטייק פילה בעל טעם עז של בשר ללא חרטות
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
2-נתחי פילה משובחים במשקל 350 ג"ר
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
2 קוביות מחמאה מעורבבת בשום כתוש
אופן ההכנה
1. מביאים את נתחי הסטייק לטמפרטורת החדר ומיבשים מנוזלים עם מגבון נייר.
2. מחממים מעט שמן זית על מחבת.
3. מושחים את הסטייק בשמן זית ומפזרים מעל מלח ים ופלפל גרוס עבה.
4. צולים את הבשר על המחבת- כשהצד ה"יפה" שיהיה למעלה בצלחת - מונח ראשון על האש
עד קבלת צבע שחום ונאה. הופכים את הסטייק ו"סוגרים" גם את הצד השני.
5. מוציאים מהמחבת ומניחים על תבנית.
6. צולים בתנור שחומם מראש ל-220°c במשך כ- 6 דקות.
ניתן גם לצלות את הסטייקים במחבת מראש ולהשאיר במקרר, ולפני ההגשה להביא לטמפרוטרת החדר ולסיים את הצלייה בתנור.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: Rita Heikenfeld
שתף את המתכון