חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק פרגית במרינדה לל"ג בעומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק פרגית במרינדה לל"ג בעומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 סטייקים פרגית
10 לימונים כבושים פרוסים
10 גבעולי טימין צעירים
שמן זית
מלח גס
1 פלפל צ'ילי פרוס דק
3 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
מערבבים את שמן הזית עם פרוסות הלימונים הכבושים, הצ'ילי, המלח הגס והשום. מניחים כל סטייק פרגית בנייר כסף. יוצקים מהמרינדה על הסטייק שווה בשווה בין כל הסטייקים. מניחים מעל כל סטייק ענף טימין. סוגרים היטב את הסטייק ואם יש צורך אז עוטפים בעוד נייר כסף.
1. מניחים את נייר הכסף במדורה כאשר היא מעט כבויה ויש גחלים לוחשות למשך כעשר דקות. מוציאים ואוכלים חם.
2. אם יש מנגל מניחים את נייר הכסף על הגריל לשבע דקות מכל צד. מוציאים ואוכלים חם.
כדאי לנסות - לא תתאכזבו.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון