חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סטיפדו" - תבשיל יווני מסורתי מדהים בטעמו ובמרקמו הרך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מומלצת בחום. לא תתאכזבו!
"סטיפדו" - תבשיל יווני מסורתי מדהים בטעמו ובמרקמו הרך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מומלצת בחום. לא תתאכזבו!
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג בשר בקר חלק הכתף חתוך לקוביות בגודל 3-4 ס"מ
½1 ק"ג בצלצלי שאלוט שלמים וקלופים
3 עגבניות גדולות חלוטות, קלופות וקצוצות
6 שיני שום קצוצות
5 עלי דפנה
מלח
למשרה: 2 כוסות יין אדום יבש
½ כוס חומץ טבעי
10 גרגרי פלפל שחור
4 מסמרי ציפורן
½ כפית פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המשרה בקערה, מוסיפים את הבשר, מכסים ומשהים ללילה במקרר. מוסיפים לסיר קדירה, יום למחרת, את הבשר עם נוזלי המשרה ויתרת החומרים ומערבבים היטב. מוסיפים מים כדי כיסוי. מבשלים על להבה בינונית בין עשרים דקות לחצי שעה ומביאים לרתיחה באיטיות. מסירים את הקצף שנוצר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את הסיר ומכניסים אותו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מורידים את טמפרטורת התנור, לאחר שעה, ל-110 מעלות וממשיכים לבשל כ-10 שעות נוספות.
מגישים חם בצלחות עמוקות עם אורז לבן, קוסקוס או פירה.
מגיש: dylam
מקור: שף פיני לוי ממסעדת אצל פיני בחצר
שתף את המתכון