האנטריקוט נחשב לסוג הבשר המושלם ביותר לצלייה על האש או בתנור. brסטייק אנטריקוט צלוי על האש נחשב כמעדן. brבגלל איכויותיו של נתח האנטריקוט נהוג לאכול את סטייק האנטריקוט "נקי", br כלומר מבלי שהושרה במרינדה כלשהי ומבלי לתבלן אותו יותר מידי. br טרם הצלייה רצוי למרוח את נתח האנטריקוט בשמן זית. br מידת העשייה המומלצת לאנטריקוט היא מדיום. brלא מומלץ לצלות אנטריקוט במידת עשייה רייר, brכיוון שאז לא ימס כל השומן שנמצא בנתח האנטריקוט. br אך ניתן להכין אנטריקוט לא רק בצלייה. brאנטריקוט מצוין גם לטיגון ביתי, להכנת רוסטביף ואפילו לשניצלים.
|
|
|
האנטריקוט נחשב לסוג הבשר המושלם ביותר לצלייה על האש או בתנור. brסטייק אנטריקוט צלוי על האש נחשב כמעדן. brבגלל איכויותיו של נתח האנטריקוט נהוג לאכול את סטייק האנטריקוט "נקי", br כלומר מבלי שהושרה במרינדה כלשהי ומבלי לתבלן אותו יותר מידי. br טרם הצלייה רצוי למרוח את נתח האנטריקוט בשמן זית. br מידת העשייה המומלצת לאנטריקוט היא מדיום. brלא מומלץ לצלות אנטריקוט במידת עשייה רייר, brכיוון שאז לא ימס כל השומן שנמצא בנתח האנטריקוט. br אך ניתן להכין אנטריקוט לא רק בצלייה. brאנטריקוט מצוין גם לטיגון ביתי, להכנת רוסטביף ואפילו לשניצלים.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1.200 ק"ג נתח אנטריקוט משויש ומיושן לפחות שבוע
3 כפיות שמן זית
2 כפיות מלח ים גס
1 כף פלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה
1. חותכים את הנתח ל 4 סטייקים
2. מורחים אותם בשמן זית
3. מפלפלים
4. שמים על להבה בינונית נמוכה על מצלית או גריל ל 3 דקות לצד
על הגריל השיטה האהובה עלי היא לשים את כל הנתח ולאחר צליה של 3 דקות לצד
ולפרוס ממנו אט אט פרוסות לאכילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון