חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיגרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סיגרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג שר טחון
3 עלי דפנה
בצל אחד חתוך לרבעים
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
כפית כמון
חצי כפית הל
2 כפיות חומץ
חצי כפית פלפל, מלח
חבילת עלי סיגרים
2 חלבונים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מכינים 3 כדורים גדולים מהבשר טחון , מוסיפים את עלי הדפנה והבצל ומבשלים בסיר עם מים כשעה.
מוציאים את כדורי הבשר ונותנים להם לעמוד בחוץ עד שהמים יצאו מהם לגמרי.
בשלב זה מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים לבשר וטוחנים בעזרת בלנדר ידני עד קבלת תערובת אחידה.
למילוי:
חותכים את עלי הסיגר לחצי. על כל חצי עלה סיגר שמים מעט מתערובת הבשר ומקפלים.
מדביקים את קצה העלים בעזרת החלבון ומטגנים בשמן עמוק. כשהסיגר זהוב הוא מוכן.
מגיש: mellow
מקור: עושים חיים וטעים
שתף את המתכון