חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיידר חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הסיידר הזה אני מכינה ולא רק מתפוחים אלא גם מאגסים ופירות אחרים. ניתן לשנות את התבלינים למשל, להוסיף לאגסים מחית וניל ועוד.
סיידר חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הסיידר הזה אני מכינה ולא רק מתפוחים אלא גם מאגסים ופירות אחרים. ניתן לשנות את התבלינים למשל, להוסיף לאגסים מחית וניל ועוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחים חמוצים קצוצים,
מעט יין לבן,
קינמון,
סוכר חום,
מעט הל וציפורן.
להגשה:
תרכיז סיידר תפוחים
מקל קנמון
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של כ-100 מעלות,
משטיחים את התערובת על נייר אפייה בתנור, היין אמור להוות שכבה דקה תחת התפוחים.
ואופים את התערובת עד שהופכת יבשה-צמיגית (מערבבים מידי פעם), שומרים בקופסא אטומה במקרר.
שופכים מעט מאוד תמצית סיידר (ככף לערך, תלוי בטעם), מוסיפים כפית וחצי מתערובת הסיידר, מקל קינמון ומים רותחים.
מערבבים היטב בעזרת מקל הקינמון ושותים בכייף.
ההנאה בתערובת זו שניתן לאכול אותה בסוף שתיית הכוס.
אם רוצים, אפשר תמיד להוסיף אלכוהול לסיידר כדוגמת קלוואדוס
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון