חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה בקר בסילאן, חרדל ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינטה בקר בסילאן, חרדל ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח סינטה במשקל 2.5 ק"ג
4 כפות סילאן
2 כפות דבש
2 כפיות חרדל
3 כפות שמן זית
1 כפית גרגרי כוסברה
רבע כוס מים
1 כוס יין לבן
אופן ההכנה
מערבבים את הדבש עם הסילאן, המים, השמן, החרדל וגרגרי הכוסברה לתערובת אחידה. מעסים את הבקר במרינדה ומשהים אותו במרינדה במקרר למשך כ-20 שעות (דואגים להפוך מדי פעם.
מניחים את הנתח בתבנית כאשר צד השומן כלפי מעלה. יוצקים לתבנית את היין הלבן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 20 דקות. לאחר 20 דקות יוצקים קצת מהנוזלים בתחתית התבנית על הנתח ומחזירים לתנור לעוד 40 דקות בחום של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר לנוח כעשר דקות. פורסים אותו דק ככל האפשר ומגישים עם הרוטב שנוצר בתבנית. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון