חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה לבן בדבש וחרדל ברוטב יין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינטה לבן בדבש וחרדל ברוטב יין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח סינטה לבן במשקל של 1 ק"ג עם מעט שומן עליו
4 כפות דבש
2 כפות חרדל עם גרגרים
¼ כוס יין לבן יבש
פלפל שחור גרוס טרי
½ כוס יין אדום חצי יבש
2 כפות סוכר
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה 3 כפות דבש, חרדל ויין לבן. מצפים את נתח הסינטה בתערובת ומפזרים פלפל שחור גרוס מעל. סוגרים את הנתח במחבת חסינת אש מכל הכיוונים. מכניסים עם המחבת לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25 דקות ומוציאים. במחבת בה השתמשנו לצליית הנתח שמים את היין האדום, הסוכר, כף דבש ורוטב הסויה יחד עם הנוזלים שהגיר הנתח בזמן הצלייה. מבשלים כחמש דקות לקבלת רוטב אדמדם, סמיך ומתקתק. פורסים את הנתח לפרוסות דקות ומסדרים בצלחת הגשה. שופכים את הרוטב מלמעלה או שמים בכלי הגשה בצד.
ניתן להגיש חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון