חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה לבן ממולאת בחרדל ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינטה לבן ממולאת בחרדל ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח סינטה לבן במשקל של כ-1 ק"ג
3 כפות חרדל רגיל
2 שיני שום קצוצות דק
2 כפות שמן זית
עלי רוזמרין מגבעול אחד קצוצים
חופן עלי אורגנו קצוצים
2 עלי מרווה קצוצים
2 עלי ריחן קצוצים
מעט מלח גרוס
מעט פלפל שחור גרוס
1 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים למעט הסינטה והיין הלבן. חורצים כיס בנתח הסינטה לאורכו. בעזרת כפית דוחפים את מלית החרדל ועשבי התיבול לתוך הכיס. מניחים את הסינטה על מחבת לוהט כאשר השומן כלפי מטה. מפזרים מעל מעט מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס. לאחר שהושחם קלות צד השומן הופכים את הנתח. לאחר דקה מוסיפים את היין הלבן ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20-25 דקות.
פורסים ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון