חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה צרפתי ע"פ אחת המסעדות הנחשבות בצרפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסוד בבשר הוא הזמן .אם מדובר בנתחים איכותיים התיבול צ"ל מינימלי . brלא לשכוח להוציא .
סינטה צרפתי ע"פ אחת המסעדות הנחשבות בצרפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסוד בבשר הוא הזמן .אם מדובר בנתחים איכותיים התיבול צ"ל מינימלי . brלא לשכוח להוציא .
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג גוש סינטה
חצי כוס יין אדום
3 כפות חרדל דיז'ון
כפית דבש
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל220 מעלות .
בתבנית מניחים את הבשר מורחים אותו בחומרים ויוצקים יין אדום.
מכניסים ל10 ד' ( 5 ד' והופכים )
מעבירים לחום של 120 מעלות ל3 שעות נוספות .
מוציאים מגישים חם ניתן גם קר .
מגיש: שף גיורא
מקור: צרפת
שתף את המתכון