הוראות הכנה
מרכיבים
10 קישואים, רצוי קטנים
שמן זית 778
150 גר' פסטו בזיליקום "קנור דליקטס"
150 גר' ממרח עגבניות מיובשות "קנור דליקטס"
אופן ההכנה
1. חוצים את הקישואים לאורכם, בלי להסיר את הקצוות, למניעת התפרקות בעת האפייה.
2. בעזרת כפית או כף פריזיין מרוקנים את סירות הקישואים ומורחים במעט שמן זית.
3. ממלאים בפסטו או בעגבניות מיובשות ואופים בתבנית משומנת כ-10 דקות ב-180 מעלות.
4. ניתן להגיש כתוספת ירק למנות דג או עוף, כמנת פתיחה או כחלק ממגוון אנטיפסטי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון