הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים גדולות ומופרדות.
כוס סוכר.
150-חמאה
180- גרם שוקולד מריר70% מוצקי קקאו .
160 -גרם שקדים או אגוזים
1-כף קמח מצה מנופה .
כפית תמצית ווניל איכותית .
1-כף קמח תפוחי אדמה
קופסת דובדבנים חמוציםבסירופ .
ושמנת מתוקה אחת
אופן ההכנה
להמיס את החמאה והשוקולד על גבי סיר עם מים .
או להמיס במיקרו . להקציף את החלבונים לקצף קשה.
ואת החלמונים להקציף לקצף בהיר ואוורירי .
להבליע את תערובת החלמונים{ צהוב} החמאה והשוקולד המומס להקפיד שיהיו בטמפרטורת החדר ולהוסיף את שאר המרכיבים
ותוך כדי להוסיף בעדינות את הקצף בתנועות קיפול עד להבלעת כל הקצף.
לאפות בחום 165 בתבנית משומנת 3545 דקות תלוי בסוג התנור .אחרי האפיה.
לחלק את העוגה ל-2-חצאים או
[ניתן לאפות בשתי תבניות חד פעמי באותו קוטר ואז לאחד את שתי העוגות ולהמשיך לפי המתכון]
להרטיב בסירופ ולפזר מעט מהדובדבנים .
למרוח בשכבת של קרם
ולשים את החלק השני ושוב להרטיב עם מעט מהסירופ . ולמרוח בשמנת מתוקה שנותרה.
בהצלחה titi
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון