חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סכאר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרקם העוגה דומה לסכאר האמיתי
סכאר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרקם העוגה דומה לסכאר האמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים גדולות ומופרדות.
כוס סוכר.
150-חמאה
180- גרם שוקולד מריר70% מוצקי קקאו .
160 -גרם שקדים או אגוזים
1-כף קמח מצה מנופה .
כפית תמצית ווניל איכותית .
1-כף קמח תפוחי אדמה
קופסת דובדבנים חמוציםבסירופ .
ושמנת מתוקה אחת
אופן ההכנה
להמיס את החמאה והשוקולד על גבי סיר עם מים .
או להמיס במיקרו . להקציף את החלבונים לקצף קשה.
ואת החלמונים להקציף לקצף בהיר ואוורירי .
להבליע את תערובת החלמונים{ צהוב} החמאה והשוקולד המומס להקפיד שיהיו בטמפרטורת החדר ולהוסיף את שאר המרכיבים
ותוך כדי להוסיף בעדינות את הקצף בתנועות קיפול עד להבלעת כל הקצף.
לאפות בחום 165 בתבנית משומנת 3545 דקות תלוי בסוג התנור .אחרי האפיה.
לחלק את העוגה ל-2-חצאים או
[ניתן לאפות בשתי תבניות חד פעמי באותו קוטר ואז לאחד את שתי העוגות ולהמשיך לפי המתכון]
להרטיב בסירופ ולפזר מעט מהדובדבנים .
למרוח בשכבת של קרם
ולשים את החלק השני ושוב להרטיב עם מעט מהסירופ . ולמרוח בשמנת מתוקה שנותרה.
בהצלחה titi
מגיש: titi
מקור:
שתף את המתכון