חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג דג פילה או קרפיון
1/2 כוס קמח
1 ק"ג עגבניות בשלות חתוך לפרוסות עגולות
3 עגבניות מקולפות ומרוסקות
1 ק"ג בצל חתוך לפרוסות עגולות
1 כפית בהראט
1/2 כפית מלח לימון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
להשרות את הדגים במלח לחצי שעה, לסחוט ולצפות בקמח ולטגן בשמן חם.
לטגן את הבצל עד להשחמה קלה.
בסיר רחב שמים בשכבה הראשונה מחצית מכמות העגבניות, שכבה של פרוסות בצל, שכבה של דגים ובשכבה האחרונה את העגבניות שנותרו.מערבבים את העגבניות המרוסקות עם הבהראט, מלח לימון, מלח וסוכר ומפזרים על התבשיל.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-45 דקות, או מניחים בתנור בחום של 180 מעלות למשך שעה.
מגיש: anatov
מקור: סביחה חמותי
שתף את המתכון