חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סלונה" דגים בנוסח עירקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שקיבלתי מאבי, בשלן מצויין. פשוט מעדן.אצלנו בבית מכינים את הדגים האלו brבארועים חגיגיים.
"סלונה" דגים בנוסח עירקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שקיבלתי מאבי, בשלן מצויין. פשוט מעדן.אצלנו בבית מכינים את הדגים האלו brבארועים חגיגיים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דג נסיכת הנילוס
3/4 ק"ג בצל פרוס לטבעות
1/4 כוס שמן לטיגון הבצלים
2 כפות רסק
כ-1/4 כוס מיץ לימון או חומץ
2 כפות סוכר
1 כף קארי לדגים
פלפל שחור
מלח
סוכר
5-6 עגבניות חלוטות קלופות ופרוסות
3 כפות יין אדום (לא חובה)
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
לקמח את הדגים ולטגן כדקה מכל צד. להוציא לצלחת .
לטגן את הבצלים עם 1/4 כוס שמן עד שהם מזהיבים .
לסדר בתבנית אפיה את הבצלים המטוגנים, מעליהם לסדר את נתחי הדג, ומעל הדגים לסדר
את פרוסות העגבניות
בקערה מכינים את הרוטב: רסק , קארי לדגים, יין, סוכר, חומץ או לימון ,1/2 כוס מים ,מלח, פלפל שחור, לערבב לטעום ולשפר תיבול.
לצקת את הרוטב על הדגים , לפזר מעט מלח מעל הכל ולזרזף מעט שמן
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-30-40 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון