הוראות הכנה
מרכיבים
אבוקדו גדול מקולף וחתוך לקוביות גדולות
2 כפיות מיץ לימון
2 מלפפונים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
כף אגוזים קצוצים גס
2 כפיות שמן זית
מלח ופלפל שחור
שן שום כתושה
5 עלי נענע קצוצה
כף מיונז
אופן ההכנה
מניחים את האבוקדו בקערת הגשה טובלים במעט לימון מוסיפים את המלפפון והאגוזים
יוצקים את שמן הזית ומערבבים קלות מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים קלות
בקערת עירבוב מערבבים את המיונז שן השום ועלי הנענע יוצקים מעל לסלט
מקררים מעט ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון