חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אבוקדו וביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט אבוקדו וביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 אבוקדו בינוניים בשלים
6 ביצים קשות
1 כפות. מיץ לימון טרי
1/4 כפית מלח לימון
1 כף שמן זית
1/2 בצל לבן/אדום קצוץ דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 עגבנייה בשלה מנוקה מגרעינים, חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות (לא חובה)
כוסברה/פטרוזיליה קצוצים, לא חובה
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קולפים את האבוקדו מזלפים מעליו את מיץ הלימון
2. קוצצים את האבוקדו דק דק או בעזרת מזלג הופכים אותו למשחה
3. מוסיפים את מלח הלימון לעיסת האבוקדו (מונע השחרה)
4. קוצצים את הבצל לקוביות דקות
5. מרתיחים בייצים כ 13 דקות מקלפים וקוצצים לקוביות קטנות
6. קוצצים את העגבניה, כוסברה/פטרוזילה
7. בקערה מערבבים את האבוקדו עם הביצים מוסיפים, שמן, מלח פלפל, את הבצל 8 ושאר התבלינים
8. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את קוביות העגבניה עם מעט מהבצל הקצוץ וכוסברה/פטרוזיליה קצוצה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון