הוראות הכנה
מרכיבים
4 אבוקדו בינוניים בשלים
6 ביצים קשות
1 כפות. מיץ לימון טרי
1/4 כפית מלח לימון
1 כף שמן זית
1/2 בצל לבן/אדום קצוץ דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 עגבנייה בשלה מנוקה מגרעינים, חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות (לא חובה)
כוסברה/פטרוזיליה קצוצים, לא חובה
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קולפים את האבוקדו מזלפים מעליו את מיץ הלימון
2. קוצצים את האבוקדו דק דק או בעזרת מזלג הופכים אותו למשחה
3. מוסיפים את מלח הלימון לעיסת האבוקדו (מונע השחרה)
4. קוצצים את הבצל לקוביות דקות
5. מרתיחים בייצים כ 13 דקות מקלפים וקוצצים לקוביות קטנות
6. קוצצים את העגבניה, כוסברה/פטרוזילה
7. בקערה מערבבים את האבוקדו עם הביצים מוסיפים, שמן, מלח פלפל, את הבצל 8 ושאר התבלינים
8. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את קוביות העגבניה עם מעט מהבצל הקצוץ וכוסברה/פטרוזיליה קצוצה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון