הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם עלי תרד צעירם
3 יח' אבוקדו
1/3 כוס מיץ לימון / או לימון טרי
2/3 כוס שמן זית
1 כפית חרדל
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס גס
50 גרם בוטנים קצוצים
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי התרד ומנערים מהם את עודפי המים. מייבשים על מגבות נייר ומעברים לקערה שטוחה.
קולפים את האבוקדו חותכים לקוביות ומניחים מעל לעלי התרד.
מערבבים היטב את מיץ הלימון, השמן, החרדל, הסוכר והמלח. יוצקים את הרטוב על קוביות האבוקדו. זורים למעלה פלפל שחור ואת הבוטנים הגרוסים.
לפני ההגשה מערבבים קלות את כל המרכיבים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון