הוראות הכנה
מרכיבים
חצי אבטיח בינוני חצוי לשניים
1 בצל אדום קצוץ לחצאי טבעות
2 שן שום קצוץ
3 כפות שמן זית
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 צרור פטרוזליה קצוצה
1 צרור קוסברה קצוצה
1/2 צרור עלי נענע
רבע כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
25 ג"ר צנובר או 3 כפות של גרעיני חמניה קלופים וקלויים
* אפשרויות לתוספות
3 כוסות ענבים ירוקים ללא חרצנים
200 ג"ר גבינת פטה חתוכחה לקוביות
50 ג"ר זיתי קלמטה שחורים ללא חרצנים
100 ג"ר גבינת טל העמק מחולקת לקוביות
* למנות בשריות
3 כוסות חזה עוף מבושל/אפוי חתוך לקוביות
100 ג"ר חזה אווז קצוץ
3 כוסות פסטרמה הודו
אופן ההכנה
1. חותכים את האבטיח לרוכבו ומרוקנים את החלק האדום בזהירות שהקליפה הירוקה לא תינזק
(הקליפה תשמש אותנן ככלי ההגשה)
2. חותכים את תוכן האבטיח לחתיכות של 2X3 ס"מ ומוסיפים לקערה גדולה
3.בקערה מערבבים ענבים עם שמן זית ומוסיפים את כל השאר מערבבים היטב
4. מעבירים את תוכן הקערה לאבטיח המרוכן מגישים מיד לשולחן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון