הוראות הכנה
מרכיבים
מגוון חסות
לקט עלי בייבי
חצי מלפפון חתוך לפרוסות
חצי בצל פרוס דק
עלי כוסברה לפי הטעם
שמן זית
לימון
50 גרם גבינת רוקפור
לרוטב: 20 גרם חמאה
1 כף שטוחה סוכר חום
1 אגס בשל פרוס בעובי בינוני
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט הגבינה תוך כדי תיבול בשמן זית ולימון לפי הטעם. ממיסים את החמאה עם הסוכר במחבת ומקפיצים בה את פרוסות האגס.
מעבירים את הסלט לקערת הגשה. יוצקים מעל את האגסים החמים עם הרוטב. מגרדים מעל הכל את גבינת הרוקפור בפומפייה ומקשטים באגוזי מלך קצוצים.
מגיש:
מקור: שף אלון גרינברג
שתף את המתכון