הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לסלט:
2 כוסות אורז לבן מבושל
6-8 תמרים מגולענים וקצוצים
2 תפוחים מסוג גרנד (הירוקים החמוצים) קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
3 כפות גרגרי רימון (לא הכרחי)
3 כפות צנוברים קלויים
החומרים לרוטב:
1/3 כוס מיץ תפוזים טרי
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן חמניות
2 כפות נענע קצוצה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי הסלט.
מערבבים היטב בקערה את חומרי הרוטב ויוצקים את הרוטב על הסלט. מערבבים קלות, מקררים במקרר לכ- 1/2 שעה ומגישים.
מגיש:
מקור: הדקלאים
שתף את המתכון