הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה קטנה אטריות שעועית
2 גזרים חתוכים לגפרורים
חצי כוס יין אדום מתוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפוץ שמן זית
מים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את היין, הסויה ורוטב הצ'ילי. משרים בתערובת את הגזרים למשך 20 דקות לפחות. בינתיים מחממים בסיר קטן מים (שלושת רבעי גובה הסיר) עם שמן הזית. משרתחו המים מכניסים את אטריות השעועית לבישול קצר בן 5 דקות (גג). מסננים ומעבירים למים קרים.
בקערה מערבבים את אטריות השעועית הקרות עם הגזר וחומרי המשרה שלו. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון