הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה קטנה (100 גרם) אטריות שעועית דקיקות
25 גרם פטריות שיטאקה מיובשות
חצי מלפפון פרוס במנדולינה
1 צנונית פרוסה במנדולינה
1 כפית זנגביל כבוש
2 כפות רוטב סויה
1 כף מירין
שתי טיפות שמן שומשום
אופן ההכנה
משרים את פטריות השיטאקה במים חמים כשעה. מסננים וחותכים גס. מבשלים את אטריות השעועית דקה-שתיים במי מלח רותחים ומסננים. מעבירים הכל לקערה ומערבבים היטב.
מגישים קר.
הערה:
ניתן להגיש גם עם אצות.
נהדר לפסח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון