הוראות הכנה
מרכיבים
5 צנוניות חתוכות לגפרורים (גוליאני)
1 קולורבי חתוך לגפרורים (גוליאני)
1 כפית שורש גינגר מוחמץ וקצוץ (ורוד מצנצנת)
1 חופן נבטים
1 כפית שומשום שחור
1 כף אפונת וסבי קצוצה
לרוטב
½ כפית סויה
2 כפיות רוטב חמוץ מתוק
1 כפית חומץ אורז
אופן ההכנה
1. קוצצים את כל הירקות לצורת גפרורים (גוליאני)
2. מערבבים בקערה את כל הירקות פרט לנבטים
3. מערבבים את הרוטב ויוצקים פנימה
משהים את הכל כ 15 דקות מערבבים מוסיפים את הנבטים מתקנים תיבול
מגיש:
מקור: שגב משה
שתף את המתכון