הוראות הכנה
מרכיבים
2. קופסאות לבבות או תחתיות ארטישוק משומרות או 1. שקית תחתיות ארטישוק קפואות
3. פקעות ארטישוק ירושלמי קלופות, מבושלות ופרוסות לפרוסות.
1.סלסלה פטריות שמפיניון טריות, ניתן להוסיף פטריות ירדן.
2. כפות מיונז או מיונז קל
1. כף חרדל דיז'ון
1.צרור בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
לחתוך את לבבות או תחתיות הארטישוק לרצועות,להוסיף את פרוסות הארטישוק הירושלמי המבושל, פטריות חתוכות לרבעים או חצאים אם הן קטנות.
להוסיף את הבצל הירוק הקצוץ או העירית,המיונז,החרדל,המלח והפלפל ולערבב.
ניתן להוריד מכמויות הרוטב.
ניתן להגיש בעיטור טימין טרי קצוץ או פטרוזיליה קצוצה
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון