הוראות הכנה
מרכיבים
3 מלפפונים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
16 צנוניות קטנות פרוסות לפרוסות דקות
כוס גבעולי סלרי קצוצים דק
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים
2 כפיות מלח
כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
זיתים שחורים וירוקים לקישוט
2 כפיות חומץ
אופן ההכנה
לערבב את כל הירקות האגוזים והסלרי
בקערה נפרדת לערבב את השמן המלח מיץ הלימון החומץ
לצקת על הסלט לקשט בזיתים להכניס למקרר ל20 דקות ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: מסעדת יוסף העיר העתיקה
שתף את המתכון