הוראות הכנה
מרכיבים
2 אשכוליות אדומות
1 כוכב אניס ששרה במיץ תפוזים כחצי שעה
1 מנגו גדול קלוף וחתוך לרצועות
1 בננה גדולה קלופה ופרוסה
1 שוט רום
¼ כפית סוכר
שבבי קוקוס מגורר קלוי
אופן ההכנה
בעזרת סכין ובזהירות ועדינות מפרידים את האשכולית מן הקליפה ושומרים את הקליפה. חותכים את האשכולית האדומה לקוביות ומניחים בקערה. מוסיפים את מיץ התפוזים שהיה בו אניס (לא יותר מחצי כוס), את הבננה והמנגו. מערבבים ומוסיפים את הסוכר והרום. מערבבים שוב ומניחים מהתערובת בחצאי האשכולית לצורך ההגשה. מפזרים מעל את הקוקוס המגורר הקלוי ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון