חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בולגרי ("קיופולו")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמי מכינה כל יום שישי קיופולו סלט שכל הנכדים אוהבים brלקח לי 37 שנה כדי לגלות את כל הסודות br
סלט בולגרי ("קיופולו")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמי מכינה כל יום שישי קיופולו סלט שכל הנכדים אוהבים brלקח לי 37 שנה כדי לגלות את כל הסודות br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינונים
5 פלפלים אדומים
בצל 1 גדול
5 עגבניות רצוי מאורכות
אופן ההכנה
חצילים- לבחור חצילים קלים, רצוי "בלאדי ",לקלות את החצילים בגריל לדקור כמה דקירות עם מזלג , (יש גריל עגול שקונים בשוק} לקלף מיד את החצילים לשים במסננת. לקצוץ אותם עם סכין עץ להוסיף מעט סוכר מלח ולימון והרבה שמן .{אני מוסיפה שמן רק בסוף} חצילים מוצלחים הם חצילים לבנים
פלפלים לשרוף את הפלפלים להכניס בתוך שקית נילון עד שיתקרר, לקלף
לחתוך לרבועים קטנים
אפשר לעשות זאת בתנור לחצות את הפלפלים ולקלות בגריל {אם אין סיר}
עגבניות- להשרות במים חמים לקלף את הקליפה. לחצות את העגבניות ולהוציא את הגרעינים, לחתוך לקוביות קטנות
בצל- לקצוץ את הבצל לחתוך לקוביות , לסחוט את הבצל
לערבב את כל הירקות להוסיף שמן זית ומלח ולאכול בתאבון
מגיש: rama100
מקור:
שתף את המתכון