הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינונים
5 פלפלים אדומים
בצל 1 גדול
5 עגבניות רצוי מאורכות
אופן ההכנה
חצילים- לבחור חצילים קלים, רצוי "בלאדי ",לקלות את החצילים בגריל לדקור כמה דקירות עם מזלג , (יש גריל עגול שקונים בשוק} לקלף מיד את החצילים לשים במסננת. לקצוץ אותם עם סכין עץ להוסיף מעט סוכר מלח ולימון והרבה שמן .{אני מוסיפה שמן רק בסוף} חצילים מוצלחים הם חצילים לבנים
פלפלים לשרוף את הפלפלים להכניס בתוך שקית נילון עד שיתקרר, לקלף
לחתוך לרבועים קטנים
אפשר לעשות זאת בתנור לחצות את הפלפלים ולקלות בגריל {אם אין סיר}
עגבניות- להשרות במים חמים לקלף את הקליפה. לחצות את העגבניות ולהוציא את הגרעינים, לחתוך לקוביות קטנות
בצל- לקצוץ את הבצל לחתוך לקוביות , לסחוט את הבצל
לערבב את כל הירקות להוסיף שמן זית ומלח ולאכול בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון