חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בוק צ'וי עם כוסברה ובוטנים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בוק צואי ירק מדהים כדאי לנסותו
סלט בוק צ'וי עם כוסברה ובוטנים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בוק צואי ירק מדהים כדאי לנסותו
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות בוטנים/קשיו קלויים שלמים
1/8 כפית פתיתי פלפל צילי
קורט מלח
1 צרור גדול של בוק צ'וי
2 כפות שמן בוטנים
3 כפיות שמן תירס
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 כפיות ג'ינג'ר טחון
2 כפות רוטב סויה
1 כפית עמילן תירס מעורב ב 3 כפות מים
1 כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1.במחבת טפלון עם 1 כפית שמן בוטנים מטגנים את הבוטנים והפלפל צילי ומלח לדקה.
ומניחים בכלי בצד.
2.פורסים את גבעולי בוק צ'וי גס לגודל 3 ס"מ אורך.
3.במחבת עם 2 כפיות שמן חם מאוד מוסיפים את הבצל ג'ינג'ר ומקפיצים דקה. מוסיפים את גבעולי הבוק צוי עד אשר הם קמלים מעט ומבריקים.
4.מוסיפים למחבת את רוטב הסויה ואת תערובת הקורנפלור וכוסברה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים את תערובת הבוטנים ומגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון