הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס בורגול גס נקי
1 כוס מכל סוג של עשבי תיבול: עלי כוסברה, פטרוזיליה או נענע, קצוצים גס מאוד
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
1/2 פלפל צילי ירוק חריף קצוץ
2 כפות צימוקים שחורים קטנטנים (או גדולים קצוצים ל-3)
אופן ההכנה
1. יוצקים על הבורגול כוס מים חמים, ומשאירים עד שהוא סופח את כל הנוזלים.
2. מניחים את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מאזנים תיבול ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון