הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס בורגול (גס)
1 בצל אדום קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק (לא חובה)
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
1/2 כוס נענע קצוצה
1/2 כוס צנוברים קלויים
1 כוס גרגירי רימון (כשאין בעונה, אני משתמשת בחמוציות)
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
משרים את הבורגול במים כחצי שעה. מסננים היטב ומייבשים קצת.
מוסיפים לבורגול את יתר החומרים ומערבבים.
ב ת י א ב ו ן !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון