הוראות הכנה
מרכיבים
¼ ק"ג בורגול דק
1 בצל קטו מגורד
כמון
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
4 עגבניות מקולפות ומרוסקות
1 כף רסק עגבניות
½ לימון סחוט
1 כפית תרכיז רימונים
1 כף ריבת שזיפים ( אפשר סילואן כתחליף)
1 כפית פפריקה אדומה
1 כף סוכר
מלח
אופן ההכנה
שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומבשלים כ 10 דקות. מניחים לרוטב להתקרר מעט.
שוטפים את הבורגול במים שוטפים ומסננים היטב. כשהרוטב פושר, מערבבים אותו עם הבורגול והבצל המגורד וממתינים שיספג כולו. מקררים ולפני ההגשה מטבלים במעט כמון, שמן זית ופטרוזיליה קצוצה.
בתאבון!!
מגיש:
מקור: סורי
שתף את המתכון