חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בורגול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בורגול אמיתי
סלט בורגול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בורגול אמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית בורגול גדולה
1 צרור כוסברה קצוץ
2 מלפפונים ירוקים בקליפתם,קצוצים דק
2 עגבניות קצוצות דק
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
2 גזרים קלופים ומגוררים
לרוטב:
כדאי להכין כמות גדולה מהרוטב הזה,ולהשתמש בשעת הצורך.
70% מיץ לימון
30% שמן זית
½ כפית (או לפי הטעם) תבלין HERBAMARE
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הבורגול,ומשרים במים במשך 5-4 שעות או למשך הלילה.
מסננים.
בשלב זה אפשר לאחסן את הבורגול בכלי סגור במקרר.
לפני ההגשה מקפיצים יחד את כל החומרים בקערות סלט,יוצקים למעלה את הרוטב ומקפיצים שוב.
מגיש: אירית אמסטרדם
מקור: אירית
שתף את המתכון