הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית בורגול גדולה
1 צרור כוסברה קצוץ
2 מלפפונים ירוקים בקליפתם,קצוצים דק
2 עגבניות קצוצות דק
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
2 גזרים קלופים ומגוררים
לרוטב:
כדאי להכין כמות גדולה מהרוטב הזה,ולהשתמש בשעת הצורך.
70% מיץ לימון
30% שמן זית
½ כפית (או לפי הטעם) תבלין HERBAMARE
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הבורגול,ומשרים במים במשך 5-4 שעות או למשך הלילה.
מסננים.
בשלב זה אפשר לאחסן את הבורגול בכלי סגור במקרר.
לפני ההגשה מקפיצים יחד את כל החומרים בקערות סלט,יוצקים למעלה את הרוטב ומקפיצים שוב.
מגיש:
מקור: אירית
שתף את המתכון