הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בטטות קלופות ופרוסות לריבועים גדולים
בצל סגול בינוני קצוץ דק דק
צרור רוקט
100 גרם בוטנים
לרוטב:
רבע כוס צילי מתוק
רבע כוס רוטב סויה
כפית שמן שומשום
2 כפות שמן קנולה או תירס
אופן ההכנה
לאדות את הבטטות בסיר אידוי [ סיר עם מים רותחים ומעליו מסננת עם הבטטה]עד רכות קלה
קולים את הבוטנים בשמן עד הזהבה
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה גדולה מוסיפים את הבטטה ומערבבים בעדינות רבה
מוסיפים את הרוקט הבצל הבוטנים ומערבבים בעדינות רבה
מגישים בקערה שקופה
בתאבון
מגיש:
מקור: השף טמפלר בר
שתף את המתכון