חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בטטות וכרישה'הה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון קל להכנה והוא יכול לשמש כמנה ראשונה וגם כמנה של אנטיפסטי וכמובן כתוספת למנה עיקרית כמנה ראשונה ואנטיפסטי יש אפשרות להגיש קר או פושר
סלט בטטות וכרישה'הה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון קל להכנה והוא יכול לשמש כמנה ראשונה וגם כמנה של אנטיפסטי וכמובן כתוספת למנה עיקרית כמנה ראשונה ואנטיפסטי יש אפשרות להגיש קר או פושר
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות
כרישה אחת שלמה
4 שיני שום
2 כפות סוכר חום
מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
4 כפות שמן זית
קורט קינמון
קורט אגוז מוסקט
3 גבעולי עלי נענע
3 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
חותכים את הבטטות לפרוסות או לקוביות ובהתאם פורסים את הכרישה
לפרוסות או לקוביות את שיני השום פורסים לעיגולים מפזרים את כל סוגי התבלינים
ואת השמן זית , חומץ בלסמי מערבבים ביחד .
מכניסים לתנור לאפיה בחום של 170 מעלות , במשך כ-30 דקות..........
בתיאבון
מגיש: שפית_אביטל
מקור: שפית אביטל
שתף את המתכון