הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה אמריקאית יפה ובהירה
חב' קטנה עלי בייבי
שני מנגו בינוניים בשלים
150 גרם פקאן סיני
8 יחידות קומקוואט (תפוזון סיני) טבול בסירופ סוכר (להשיג בחנויות התבלינים בשווקים)
250 גרם גבינה בולגרית טובה (לא נימוחה אלא כזו שמתפוררת לגושים)
לרוטב
מיץ מלימון סחוט אחד
כף סוכר
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בלזמי
אופן ההכנה
לשטוף את החסה ולנגב היטב,לקרוע לפיסות בינוניות ולהניח בקערת סלט רחבה ולא עמוקה.
להוסיף את עלי הבייבי ולערבב.
לגרר את הגבינה במגררת גסה ולפזר מעל.
לקלוף את המנגו ולחתוך לרצועות, לפזר מעל.
לחתוך כל קומקוואט ל-6 פיסות מאורכות ולפזר בינות לרצועות המנגו, לפזר גם את הפקאן הסיני.
ממש לפני ההגשה - לערבב את כל מרכיבי הרוטב היטב, לטעום ולתקן תיבול, וליצוק על הסלט.
הסלט לא צריך לטבוע ברוטב אלא לקבל ממנו השלמת טעם עדינה.
מגיש:
מקור: פיתוח שלי
שתף את המתכון