חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בייבי, מנגו, פקאן סיני, קומקוואט מסוכר וגבינה בולגרית ברוטב ויניגרט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מופלא עם שילוב צבעים יפה ושילוב טעמים מאוזן ונהדר שקוצר בכל אירוע הצלחה מטורפת, brולא להאמין עד כמה הוא פשוט להכנה.
סלט בייבי, מנגו, פקאן סיני, קומקוואט מסוכר וגבינה בולגרית ברוטב ויניגרט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מופלא עם שילוב צבעים יפה ושילוב טעמים מאוזן ונהדר שקוצר בכל אירוע הצלחה מטורפת, brולא להאמין עד כמה הוא פשוט להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה אמריקאית יפה ובהירה
חב' קטנה עלי בייבי
שני מנגו בינוניים בשלים
150 גרם פקאן סיני
8 יחידות קומקוואט (תפוזון סיני) טבול בסירופ סוכר (להשיג בחנויות התבלינים בשווקים)
250 גרם גבינה בולגרית טובה (לא נימוחה אלא כזו שמתפוררת לגושים)
לרוטב
מיץ מלימון סחוט אחד
כף סוכר
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בלזמי
אופן ההכנה
לשטוף את החסה ולנגב היטב,לקרוע לפיסות בינוניות ולהניח בקערת סלט רחבה ולא עמוקה.
להוסיף את עלי הבייבי ולערבב.
לגרר את הגבינה במגררת גסה ולפזר מעל.
לקלוף את המנגו ולחתוך לרצועות, לפזר מעל.
לחתוך כל קומקוואט ל-6 פיסות מאורכות ולפזר בינות לרצועות המנגו, לפזר גם את הפקאן הסיני.
ממש לפני ההגשה - לערבב את כל מרכיבי הרוטב היטב, לטעום ולתקן תיבול, וליצוק על הסלט.
הסלט לא צריך לטבוע ברוטב אלא לקבל ממנו השלמת טעם עדינה.
מגיש: yardennes
מקור: פיתוח שלי
שתף את המתכון