הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגורדת.
שן שום
100 גרם אגוזי פקאן (עדיפות לחצאים שלמים)
כפית מיונז
כפית שמנת חמוצה
חצי כפית חרדל
מלח פלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
מבשלים את הביצים , נותנים להם להתקרר.
את הביצים מגרדים במגרדת ושמים בקערה.
מוסיפים את הגבינה ושן שום כתושה ,מיונז,שמנת ,חרדל ,מלח ופלפל ומערבבים.
עושים כדורים קטנים (קוטר כס"מ) מהתערובת.
לוקחים 2 חצאי אגוז פקאן ושמים בינהם את הסלט ביצים.
שמים במקרר למספר שעות .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון