הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים קשות
2 כפות מיונז
1 כפות חרדל
1 כפית שמן תירס
2 כפיות שמיר טרי, קצוץ
1 כף עירית קצוצה או בצל אדום קצוץ דק
1/2 פלפל חריף ירוק קצוץ דק (לא החרכי)
מלח ופלפל לפי הטעם
* להכנת מיונית ביתית
* להכנת חרדל
אופן ההכנה
1. קולפים את הביצים לתוך מעבד מזון ומפעילים בפולסים לקבלת גרדה עבה (ניתן למעוך ידנית)
2. מוסיפים את שאר החומרים פנימה ומפעילים בפולסים עד קבלת עיסה רצויה
3. מעבירים לכלי הגשה ומכניסים למקרר מכוסה הבניילון נצמד ל 10 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון