הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה מבושלים, מצוננים, קלופים, חתוכים לקוביות בינוניות
1 גזר קלוף, חתוך לקוביות קטנות ומבושלות
2 ביצים קשות חתוכות לקוביות
100 גרם אפונה מבושלת (גרגרים)
5 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות מיונז (גדושות)
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית חרדל (תוספת שלי)
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות. מגישים קר.
מגיש:
מקור: סבתי הפולנייה (רץ במשפחה)
שתף את המתכון