הוראות הכנה
מרכיבים
* מצרכים
200 גרם חזה הודו מעושן (פסטרמה)
150 גרם כתף בקר מעושן
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 כוסות ענבים ללא חרצנים , אם הענבים גדולים מאוד ניתן לחתוך לחצי לאורכם
1 כף שמיר טרי קצוץ
* המצרכים לרוטב
מלח ופלפל לבן לטעם
1 כף חומץ הדרים
1 כף מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
2-3 טיפות טבסקו
2-3 כפות שמן זית מאיכות מעולה
אופן ההכנה
חותכים את הבשרים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
מוסיפים את רצועות הפלפל, הענבים והשמיר הקצוץ.
מערבבים את כל מצרכי הרוטב ויוצקים על הסלט.
מערבבים ומשהים למיצוי הטעם.
רק בריאות
בתיאבון.
מגיש:
מקור: חברים
שתף את המתכון