הוראות הכנה
מרכיבים
10-12 עגבניות שרי חצויות
פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות
2 גזרים פרוסים לטבעות
חבילת עלי ביבי קטנה
קוביות גבינת פטה
2 אגסים חתוכים לפרוסות
אזודי מלך שבורים לארבע
לרוטב - תחמיץ צרפתי לקוח מהמטבח באהבה של רות סירקיס:
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון
¼ כפית אבקת חרדל
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית סוכר
1 כף שמיר קצוץ
½ כוס שמן זית משובח
אופן ההכנה
1. לערבב את חומרי הסלט בקערה עמוקה.
2. להכניס את חומרי הרוטב לצנצנת ולנער במשך 2 דקות.
3. להוסיף את הרוטב לפני ההגשה.
בתיאבון
מגיש:
מקור: עצמי ורות סירקיס
שתף את המתכון