הוראות הכנה
מרכיבים
4 דפי נייר פרגמנט 30 על 30
4 כפות גבינת מסקרפונה
4 פרוסות גבינת ברי של עיזים
פירורי גבינה כחולה דנית
21 כפית ג´ינג´ר מגורד
21 כפית קינמון
41 כפית ציפורן
41 כפית מוסקט
2 כפות סירופ מייפל
2 תפוחי עץ גרני סמית´ קלופים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
מערבבים את הג´ינג´ר, הקינמון,הציפורן והמוסקט.
פורסים את ניירות הפרגמנט, מניחים את פרוסות גבינת הברי, מעליהן את המסקרפונה ואח"כ את פירורי הגבינה הכחולה.
מזליפים את סירופ המייפל, מפזרים מעל קמצוץ מתערובת ארבעת התבלינים ומניחים מעל את קוביות תפוחי העץ.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 5- 6 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון